web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
header
i-
  header

  Maximus TriLipo™

  Резултатите са видими още след първата процедура, като се изразяват в:

  • Локализирано намаляване на мастната тъкан

  • Подобрено кръвообращение и поток на наситена с кислород кръв в тялото

  • Дълготрайно намаляване на обиколките и ремоделиране на третираните зони

  • Повдигане и тонизиране на мускулите

  • Детоксикация на тъканите


  Вече има решение за пациентите, които се страхуват от хирургична намеса за намаляване на мастната тъкан и скулптуриране на тялото! Резултатите от процедурата с TriLipo са мигновени и с дълготраен ефект. Клинично доказано е намаляването на мастната тъкан и видимите стрии, възможността за скулптуриране на тялото, стягане на кожата и промяна на контура на лицето.

  Системата Максимус и TriLipo технологията е революция в неинвазивното моделиране на тялото и включва най-напредналите в световен мащаб, способи за повлияване на мастните клетки. За разлика от всички останали технологии, с един единствен лъч, Максимус:

  • Разтопява, освобождава и втечнява мастна тъкан от подкожния слой

  • Премахва освободената и втечнена мазнина чрез лимфен дренаж

  • Ремоделира тялото чрез намаляване на локазизираните мастни натрупвания и стягане на кожата


  Клиничен ефект и резултат

  Технологията TriLipo™ е комбинация от: концентрирана радиочестотната енергия, която затопля подкожния мастен слой, и така наречената пулсираща мускулна стимулация, която постига съкращение на мускула, действащ срещу натиска на апликатора.


  Топлинния ефект от събраната радиочестотна енергия засилва естествения метаболизъм на мастната тъкан и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство.


  Патентованият апликатор ускорява дренажа на втечнената и освободена мастна тъкан чрез прилагане на вътршно и външно налягане на слоя от мастни клетки върху мускула. Вътрешно, другата, пулсираща енергия стимулира мускулния слой и предизвиква контракции на мускула, които от своя страна го повдигат, избутвайки мастната клетка към повърхността. В същото време от външната страна натиска на апликатора действа механично надолу.

  Външен и вътрешен натиск, осигуряващ оптималното изхвърляне на втечнената мазнина. Резултата е дрениращ /изстискващ/ ефект от отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.


  Комбинираният ефект на радиочестотата и мускулните контракции затопля дермалния и хиподермалния слой. Това затопляне повишава циркулацията на кръв и лимфа, което подобрява насищането на тъканите с кислород и процеса на детоксикация.


  На ниво дермален слой, сноповете радиочстотни вълни затоплят и съкращават колагеновите влакна. Когато колагеновите влакна се приближат едно до друго, кожата момемтално се стяга и изглажда.

  Моделиране на колагена в дермалния слой и изглаждане на кожата. В същото време, затоплянето повишава метаболизма на фибробластите, което осигурява бърза регенерация на колагена. Ефекта се вижда още след първата процедура, а стягането е дълготрайно, след завършване на курс от минимален брой процедури (зависещ от степента на проблема и търсения ефект).  Какво може да очаквате след процедурите?


  Какво е усещането по време на процедурата?

  Процедурата е приятна. Повечето пациенти чувстват топлината и релаксират по време на процедурата. Също така съобщават за лекото „пощипване” при съкращението на мускула.


  Колко време трае една процедура и колко често се прави?

  Времетраенето зависи от третираната зона. Обикновено процедурите са с времетраене между 30 -45 минути. Клиничните изследвания са правени от веднъж седмично, до през 10 дневен интервал. Подходящата за вас терапия ще ви бъде назначена по време на първата процедура, като може да се промени в процеса на третиране на проблемните зони.


  Как се поддържат резултатите?

  Единственото условие за запазване на постигнатия резултат е да водите здравословен начин на живот! Същото важи и по време на процедурите с цел постигане на оптимални резултати.


  Обратно към процедури
  Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.