web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
header
i-
  header

  Процедурите с VelaShape™ са клинично доказан начин за неоперативно подобряване на силуета и отстраняване на целулит. Резултатите са забележителни дори и само след 4 процедури. Уреда дава видими резултати без да е необходимо да отделяте време за възстановяване, както при оперативните естетични намеси.
  VelaShape е подходящ за всяка една част от тялото, но по-голямата част от наскоро раждалите жени избират да третират коремната област, ханша и бедрата.


  Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.


  Очакваните резултати варират според състоянието на третираните зони, но въз основа на клиничните изследвания върху наскоро раждали жени, които полазват средно намаляване на обиколката на корема с 7.37 см, на ханша с 5.93 см и на бедрата с по 2.5 см, както и отзивите на естетичните практики, които използват тази технология на Syneron, можете да сте спокойни за бързото възстановяване на вашата фигура. Средното намаляване на обема на третираните части от тялото е с 7.6% или 1-2 размера по-малки дрехи.


  Не забравяйте че 80% от жените над 20 годишна възраст страдат от целулит, независимо от размера и формата на тялото. Въпреки това, много жени осъзнават че независимо от диетата, начина на живот или физическите натоварвания, целулита след бременност се повлиява много трудно. Най-значителното преимущество на уреда е че е безопасен, както за наскоро родили майки, така и за всеки, който иска да постигне сравнително бързи и ефективни резултати.
  VellaShape™ е единствения признат и одобрен от Американската федерална агенция за контрол върху медикаментите (FDA) уред, който служи за намаляване на обиколките и видимия целулит. Уредът притежава и Европейски сертификат CE.


  Още за VelaShape™

  Обратно към процедури
  Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.