web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
header
i-
  header

  Третиране на акне с elos.

  Технологията elos за третиране на акне представлява комбинация от би-полярна радио честота и синя светлинна енергия, която прониква в кожата и унищожава причиняващите акне бактерии, като същевременно намалява производството на мазен себум от кожата. Процедурите също намаляват нужното време за зарастване на кожата от вече проявило се проблемно акне и лекуват вече появили се белези.  Динамичен микромасаж и ултразвук

  Алтернативното лечение или едновременно третиране с LDM Sonoskin (динамичен микромасаж и ултразвук) осигурява допълнителен ефект от процедурите.

  Уредът е добро допълнение към процедурите, които предоставят уредите на Syneron, поради ефективните резултати в лечението на стрии и белези. Технологията е единствената в света, която позволява на съставките, които се използват за подобряване на плътността на тъканите, да проникнат в достатъчна дълбочина за постигане на траен и положителен резултат. Програмата за лифтинг дава незабавни резултати след извършване на процедурата. Визуалния ефект е силно изразен. Програмите за стягане и намаляване на бръчките водят до дълготрайно натрупване на колаген в кожата.  Медефект предлага поредица от дерматологични решения като:


  Мезотерапия

  Серия от процедури, при които се ижектират различни "коктейли" от традиционни или хомеопатични медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина. Прилага се при третирането на целулит, локализирани мастни натрупвания, липоми, стрии, дефлувиум и алопеция, хидратиране, стягане и лифтинг на кожата на лицето и тялото, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете.

  Hair plus revitalizing мезотерапия е най-новият и успешен метод на лечение на косопад и ускоряване на растежа на косата както при мъже, така и при жени.


  Ботокс - ботулинов токсин

  Инжектиране на ботулинов токсин за изглаждане на мимическата мускулатура в областа на челото и около очите. Повдигат се и паднали клепачи. Ботулиновият токсин блокира предаването на нервния импулс към мускулното влакно. По този начин мускулът остава в трайно състояние на релаксация, т.е. не се съкращава и не може да набръчка кожата, която се намира отгоре. Прилага се изключително успешно при третирането на мимическите бръчки на лицето. Най-подходящи за терапия с БТ са пациентите на възраст 30+ години. При тях кожата е със запазена еластичност и не "увисва" след релаксацията на мускула. Създава се възможност за "консервиране" на красотата на лицето. Също повлиява успешно състоянието на обилно изпотяване, което се нарича хиперхидроза.


  Филъри Тeosyal®

  Попълващи и ремоделиращи гелове на базата на хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествен компонент на кожата и отговаря за нейната хидратация и тонус, но намалява прогресивно с времето. В следствие на това кожата ставa по-суха, тънка и се появяват първите бръчки.


  Благодарение на високата концентрация на хиалуронова киселина Teosyal® побеждава бръчките, като възстановява дифицита на хиалуронова киселина. Филърите са разработени в Швейцария от високо квалифициран екип от химици и продуктите от гамата на Teosyal® се базират на 100% хиалуронова киселина от неживотински произход. Подходящи са за попълване на различни по дълбочина бръчки, моделиране на скули и брадичка, както и за очертаване и уголемяване на устни. Във флуидната си форма Teosyal® ревитализира кожата в дълбочина, като възстановява тонуса, еластичността и хидратацията й. Teosyal® може да се инжектира върху цялото лице, шия, деколте, както и върху гърба на ръцете.


  Химическа ексфолиация с ЕNERPEEL® Technology

  Химическият пилинг или химическо ексфолиране е неинвазивна медицинска процедура, която предпазва, контролира, лекува и облекчава различни кожни проблеми, характеризиращи се със слънчеви увреждания, пигментни нарушения, фото-остаряване, акне и белези от акне. Целта е физиологична промяна във вида на кожата чрез регенериране на нов епидермис вследствие от приложението на определени органични киселини. Прилага се както за кожата на лицето, така и за кожата на шията и ръцете. Дълбочината на ексфолирането зависи от физикохимичните свойства на органичните киселини и бива леко-повърхностно, повърхностно, средно и дълбоко ексфолиране- в зависимост от проблема на кожата и желания краен ефект.

  Обратно към процедури
  Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.