web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
header
i-
  header

  VelaShape™ е единствения приет от Американската федерална агенция за контрол върху медикаментите (FDA) уред, който служи за намаляване на обиколките и видимия целулит. Доказаните резултати се постигат чрез проникване на електо-оптичната синергия, така наречената elos светлина в мастната клетка. По този начин тя се разгражда и възстановява правилната си форма, нанасяйки корекции в проблемната фигура. Комбинацията от светлина и радиовълни нагрява кожата до нужното ниво и прониква в достатъчна дълбочина за да повлияе цялостно върху проблемните „излишни и изродени” клетки.


  Технологията е неинвазивна, но показва значителни резултати – намаляване на обема и наличието на мастни натрупвания по тялото, постигайки желатина стройност на фигурата.


  Освен разграждане на мазнините в клетките се наблюдава и вторичен ефект върху кожата - увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав и млад вид.


  Описаният светлинно-енергиен ефект се засилва от свойството на уреда VelaShape™ да прави масажен и неинвазивен вакуум, който активизира циркулацията на лимфата в тялото и детоксификира третираните зони, по които иначе не достига достатъчно кислород. Както всички знаем, една от причините за поява на целулит са токсините в човешкия организъм. По този начин уреда не само въздейства върху видни проблеми, но и успешно предотвратява появата на такива.  Колко бързо се наблюдава подобряване на целулита и обиколката?

  Постепенното подобряване на изгледа на кожата се наблюдава още след първата процедура. Повърхността на третираната кожа става по-гладка и стегната. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се видят между първата и втората а последователното намаляване на целулита обикновено се наблюдава след четвъртата процедура.


  Колко сантиметра от обиколките ще сваля в следствие на процедурите?
  Клиничните проучвания доказват че средното намаляване на обиколката след процедурите с VelaShape™ варира от 1.5 до 7.5 сантиметра. При някой случай дори се наблюдава намаляване на обиколките с около 1.5 сантиметра след всяка една процедура.


  Какви видими резултати мога да очаквам?


  Безопасни ли са процедурите?

  Процедурите са безопасни независимо от типа или тона на третираната кожа. Към момента няма налични оплаквания относно краткосрочни или дългосрочни негативни влияния върху здравето в следствие на процедурите.


  Боли ли?

  Повечето хора се чувстват много комфортно по време на процедурите с VelaShape™. Уреда позволява нагласа на нивото на светлина и вакуум според чувствителността и индивидуалната реакция на всеки човек. Обичайното усещане по време на процедурата е леко затопляне, което понякога се чувства до няколко часа след процедурата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. В редки случай се наблюдава леко зачервяване на кожата, което изчезва бързо след това.


  Постоянни ли са резултатите?

  След извършване на поредицата от процедури се препоръчва периодично но не така последователно третиране с цел задържане на постигнатите резултати. Както всички останали оперативни или неоперативни процедури, резултатите се очаква да останат постоянни или да се задържат максимално дълго ако спазвате добре балансиран начин на хранене и извършвате спортни занимания.


  Цена

  Ханш + корем + бедра - 600 лв. За пакет от 10 процедури. Единична цена 70 лв.

  Обратно към процедури
  Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.