web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
header
i-
  header

  Как действа процедурата за стягане на кожата Refirme™?

  Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинна енергия elos третира дермалните тъкани с изключителна прецизност чрез загряване на проблемните участъци. Така се стимулира свръх производството на колаген и резултата е стягане на увисналата кожа. Същевременно се наблюдава намаляване на бръчките и фините линии на кожата, лифтинг (повдигане) и изглаждане на третираните участъци. По този начин кожата възвръща младежкия си блясък и здравина.  Кога мога да очаквам видими резултати?

  Повечето пациенти сами виждат постепенни и кумулативно постигнати резултати след всяка една последваща Refirme™ процедура за стягане на кожата. Общият брой на нужните процедури зависи изцяло от състоянието на кожата, но при личната консултация с дерматолог ще имате възможност да установите приблизителния брой процедури за отстраняване на проблемите.


  Дали процедурите за стягане на кожата Refirme™ са правилното решение за мен?

  Технологията elos и приложението за стягане на кожата Refirme™ представлява безопасно и ефективно решение за всички типове кожа с проблеми като увисване на кожата.


  Боли ли?

  Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за стягане Refirm™. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите не нарушават нормалния ритъм на живот с цел възстановяване.

  Обратно към процедури
  Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.