web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
headerheader

Как действа elos Подмладяването?

Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинно-лазерна енергия elos третира с прецизност пигментните поражения върху кожата като лунички, слънчеви и старчески петна. Венозните проблеми като разширени и повърхностни капиляри и зачервяване, причинено от розацея, също се третират за изсветляване и постепенно избледняване.


Дали elos Подмладяването е правилното решение за мен?

Еlos процедурите представляват ефективно третиране на проблемите при почти всички видове кожа. Консултацията в Медефект с квалифициран дерматолог ще ви даде професионален отговор и допълнителна информация за очакваните резултати според състоянието на проблема.


Какви резултати мога да очаквам от процедурите?Кога да очаквам видими резултати от процедурите?

При повечето хора, постепенното и цялостно подобрение на тона на кожата се постига и съответно се отбелязва най-видимо след 5 процедури. Общият брой на нужното третиране с elos зависи от състоянието на кожата. По време на консултацията и/или процедурите ще можете да установите броят на нужните за подобряване на вашето състояние процедури.


Боли ли?

Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за Подмладяване. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите не нарушават нормалния ритъм на живот с цел възстановяване.

Обратно към процедури
Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.