web tracker Медефект
mainabout usproceduresconsultpartnerscontact usБЛОГ
header
i-
  header
  За нас


  Медефект предоставя процедури с високотехнологични уреди и медицинска апаратура от последно поколение, професионални, дерматологични, и естетични терапии, за постигане на желания ефект.

  В Медефект ще получите актуално и ефикасно третиране на всички познати естетични проблеми чрез не-инвазивни (не-оперативни) процедури главно с помощта на elos Синергия използвана в апаратите eMax и VelaShape™, уреди на наложилата се в световен мащаб медицинска апаратура с марката Syneron.

  Освен процедурите, които предлагаме, ние сме и център за обучение за работа с апаратурите, с които работим. Нашите специалисти притежават сертификати за работа и завършен курс на обучение, издадени от представителите на марката Syneron, и в частност от Австрийския специалист д-р Бернадет Ваго, практикуващ дерматолог в една от водещите клиники във Виена, която преди това е била част от екипа на отделението по дерматология на клиниката в Хайделберг. Към момента д-р Ваго е главен обучаващ дерматолог за експлоатация с уредите VelaShape™ и eMax на SYNERON за цяла Европа. Центърът ни разполага с екип, съставен от едни от най-добрите дерматолози в областта на естетичната медицина и козметична дерматология като д-р Емил Бърдаров, доц. Мери Ганчева, д-р Пепа Георгиева, д-р Аргир Аргиров, д-р Весела Петкова и д-р Лидия Ванеска.

  В нашия център може да получите най-качественото изпълнение на утвърдените технологични процедури. Всички приложения са напълно безопасни за здравето ви, без странични ефекти и без да се налага да внасяте промяна в ежедневието си с цел възстановяване. Посетете ни и се убедете сами в качеството, професионализма и безопасността на терапиите, които предлагаме.


  Видео  Copyright В© 2009 MedEfect.com. ?????? ????? ????????.